میدان جنایتی تاریخی، که مثل توپ بازی، بین بازیگرانش پاس داده می‌شود 
  •  

20 شهریور 1404
Author :  
امریکای بسته شده به دم جنایتکاران صهیونیست، که بر سازه‌های صلح جهانی قلتک می‌رانند و آن را با بمب آسفالت می‌کنند

ارزش‌ها و ضدارزش‌های واقعی و ناشی روح اصیل انسانی، بد و خوب، درستی و نادرستی و... برای همه‌ی آدمیان یکسانند، مسلمان و غیرمسلمان، خودی و غیرخودی، دیندار و بی‌دین، دوست و یا دشمن، من و دیگری نمی‌شناسد، بدی و نادرستی، ناپسند است، چه دیگری انجام دهد، چه من!، درستی، پسندیده است، چه از سوی دیگری انجام شود، چه از ناحیه تو!

اما کسانی بر این اندیشه‌اند، که بد‌کرداری‌ها و فرومایگی‌هایی از جمله بی عدالتی، کشتار، ویرانی، ظلم، شکنجه، بدخُلقی، دُرشت‌خویی، خودخواهی، نخوت و غرور، زجر دیگران، خدعه و نیرنگ، جنایت، پایمال کردن حقوق این و آن، باعث کشتار و خونریزی و چپاولِ جان و مالِ دیگران شدن و...، از سوی دوست فرزانگی‌ست، مباح، و ثواب و باعث خشنودی خداوند؛ اما همان، انجامش از ناحیه دیگری حرام است، و باید به دیده محکومیت نگریسته، و آنرا شامل در تنبیه خداوندی دانست.

اینچنین اندیشه‌ و رویکردی چنان در خودخواهی ایدئولوژیک و نفس مغرور خود پیش رفته‌، و در ژرفایِ خودحق‌مطلق انگاری در ایده و خود غرق شده است، که دچار استاندارد دوگانه در اندیشه، کردار و پندار شده، دنیای آدمی (عیال الله) را به دو قطب  خودی – غیرخودی، هم‌اندیش و غیرهم‌اندیش، حق و باطل و... تقسیم کرده‌، آنچه از خودشان سرزند، هرچه باشد را به چشم احترام و درستی نگریسته، و چشم می‌پوشند، و به راحتی از کنارش می‌گذرند، و در برابرش زبان به کام می‌گیرند، و اعتراض و واکنشی ندارند، همان را اگر دیگری انجام دهد، فریاد اعتراض‌شان به هوا می‌رود، که دنیا کجایی؟! انسانیت کجایی؟! قانون کجایی؟! و...

کردارهای ناشایستی مثل برده‌داری و به اسارت بردن ملت‌ها و... از ناحیه خودشان خوب و درست به نظر آمده، و همان نزد دیگران (حتی درستی) را نیز، نادرست و ناپاک می‌پندارند، حال آنکه ارزش‌های واقعی و اصیلِ انسانی، از چنان اصل و نسب و استحکامی برخوردارند، که هرکجا باشند ارزشمندند، و به آنجا ارزش و زیبایی می‌دهند، و در دست دوست و یا دشمن، خودی و یا غیرخودی و... تفاوت نمی‌کند؛

زیبایی، زیباست، و در دست دوست و دشمن به یک میزان می‌درخشد، و نادرستی‌های در هر دو سوی دنیایِ خیر و شر، یکسان چشم‌ها و گوش‌ها را خواهد خراشید، دروغ و نیرنگ، قتل و کشتار، ویرانی و غارت، به بردگی گرفتن دیگران، تجاوز به حد و حدود انسان و... از آن جمله‌اند، و در هر سو که باشند، و به آن بنگری ناشایسته‌اند. خُلقِ خوش، راستگویی، بخشش، کمک به دیگران، دستگیری و... نیز در نزد دوست و دشمن، از هر که سرزند، پسندیده است.

امروز یازده سپتامبر است، سال 2001 در چنین روزی مردم بیگناه امریکا، تاوان نادرست‌کرداری‌ها و استاندارد دوگانه در رفتار دولت امریکا با دنیا را پس دادند، و تروریست‌ها در یک اقدام واکنشی، هزاران نفر از آنان را که مشغول کار، تجارت، زندگی و یا سفر خود بودند، در برج‌های دوقلوی نیویورک و... قتل عام کردند، و چشم‌ جهانیان، بروز این خشونت بیرحمانه و دردناک را، از لنز دوربین زنده‌ی رسانه‌های جهانی مشاهده ‌کرد. و انسان‌های بیگناهی در آتش کینه‌ایی افروخته، سوختند و یا زیر آوار بزرگترین برج‌های جهان دفن شدند، و یا سرنشینان پرتعداد هواپیماهایی که در مقصد عادی سفر زندگی خود، پیش می‌تاختند را، به سانِ بمبِ متحرکی در نظر گرفته، و در یک طراحی هولناک، آنان را به اهدافِ از پیش تعیین شده‌ی تروریست‌ها کوبیدند و...؛

در هفت اکتبر سال 2023 نیز دوربین‌های نصب شده بر پیشانی‌بند جنگجویان حماس، جهاد اسلامی و...، صحنه‌های هولناکی از جنایت و کشتار را ثبت، و زنده از شبکه‌های اجتماعی به دیدگان جهانیان کشیدند و عرضه کردند، صحنه‌های دلخراش و غیر انسانی که بربریت و خشونت هول برانگیز، که در آن موج می‌زد، و به واقع خشم نهفته در مظلومیتی بود، که به شکل جنایت بروز می‌یافت، و آنچه در بازی‌های رایانه‌ایی خشن، با پدیده‌های مجازی می‌کنند، اینان با خونسردی تمام با غیرنظامیان زن و مرد و... اسراییلی کردند و از آنان کشتار نمودند، و آنرا و با افتخار آنلاین به تصویر کشیده، در شبکه‌های رسانه‌ایی و مجازی جهانی پخش کردند، و بر این کردار خود، سجده شکر خداوندی هم به جای آوردند و..،

و این پاس گُلی بود به جنایتکاران در این سوی دیگر جنایت، که به دنبال این حمله‌ی مبارزین جبهه آزادیبخش فلسطین، و به تلافی آن، از یک نصف روز به بعد، تاکنون، که نزدیک به دو سال است که از آن حمله خونین می‌گذرد، ده‌ها هزار برابر بیشتر، صهیونیست‌ها کشتار، جنایت و ویرانی را در غزه، دمشق، تهران، صنعا و... و اینک در دوحه، مرتکب شده و می‌شوند،

و این سلسله جنایت را، به اوج رسانده‌اند، و این بار خبرگزاری‌های جهانی، زنده و مستقیم، اینبار حملاتِ ویرانگر و کشتار و جنایت آنان را، دو سال است که به دید جهانیان می‌کشند، خشونت و میدان جنایتی که در دو سوی ماجرا (مطابق با توان و ابزار متفاوت هر یک) انجام، و پاسکاری می‌شود،

و این روسیاهی بشریت، و خجلتِ خداوند در مقابل فرشتگان خداست، که روزی بر خلقت چنین انسانی، به او خرده گرفتند، که تو چه جنایتکار خونریزیی را خلق می‌کنی؟! انگار فرشتگان خداوند این صحنه‌ها را، پیش از این، و در زمان خلفت این انسان دیده بودند! که چنان بر چنین خلقتی معترض شدند.

جالب است که هر دو نیروی درگیر، در دو طرف این جنایت چند دهه‌اییِ فاش و ظالمانه‌، غرق در اعتقادات ادیان الهی یهود و اسلامند، یکی مسلمانِ مدافع حرم مسجد الاقصی، و دیگری خواهان احیای مجد و عظمتِ اماکن و سرزمینِ مقدسِ منتسب به انبیای قدیمی‌ترین دین الهی، یعنی یهود، از جمله معبد سلیمان نبی و...؛ و هر دو خود را بر انجام چنین کشتار و ویرانی و جنایتی افسار گسیخته، مُحِق دانسته، و آنرا جاری شدن عدالت، انتقام، حکم الهی و... دانسته، و کردار خود را الهی، مباح، درست، و بلکه واجب، و انجامش را تحقق امر الهی می‌شمارند.

 این دو جبهه که هر دو خود را نمایندگان خدا، و خیزش‌گرانی به پا خاسته برای ایجاد عدالت در جهان، و رسیدن حق به حقدار و... می‌دانند، و چرخه‌ایی از کشتار و ویرانی را، هریک به انتقامِ عملی که پیش از این، از سوی دیگری صورت گرفته است، به انجام می‌رسانند، و چرخه‌ایی بی پایان از جنایت هولناک سده‌هاست که همچنان ادامه دارد.

این دو ایدئولوژی که در پایه‌های بنیادینِ اهداف، مانایی، استدلالِ وجودی و...، در دو سوی چنین ماجرای هولناکی، به مقدار زیادی با هم مشابهند، و دنبال‌کنندگان ‌این منازعه‌ی دور و دراز، و تاریخی، هر یک با کردار، اندیشه و اهداف خود، باعث حیات، و دوام خود و دیگری در سوی مقابل شده، و هر یک مقدمه و عامل بقای دیگری‌ست، و دنیای وابسته به خود را، در چرخه‌ایی از جنایت و انتقام ایدئولوژیک گرفتار، و مانا کرده‌اند.

آدمیت و دنیا، اگر بخواهد از این وحشیگری، کشتار، ویرانی و جنایت پاک شود، باید آن دو را یکجا به نقد کشیده، تا بشر به این نتیجه برسد که بد، بد است هر چند اگر در جبهه او باشد، تا شاید بشریت به نقطه‌ایی برسد، و روزی را ببیند، که چنین ایده‌های خونین و جنایتباری از صفحه تاثیرگذاری و راهبری روزگار ما انسان‌ها، به کناری نهاده شوند، که هر یک گاهی علت، و گاهی معلول وجود، و اعمال همدیگرند، و شرایط جهانی را در این کشاکش تاسفبار و خونین، و ویرانگر نگه داشته‌، و آنرا حفظ کرده‌اند.

در دو سوی این داستان غم انگیز، ایده پردازانی همچون سید محمد مهدی میرباقری [1] و... قرار دارند، که نه از کشتارِ پرتعداد از دیگران ابایی دارند، و نه از کشته شدن‌های پرشمار و نجومی از خودی‌های‌شان می‌هراسند، تا آنجا که مدعی‌اند، حتی کشته شدن نیمی از مردم جهان (نزدیک به چهار میلیارد انسان)، برای دستیابی به این آرمان، و ایده‌ی دینی نه تنها مجاز، بلکه مباح، و بلکه با ارزش است، و می‌ارزد، [2] او و آنانی که صلح پایدار را، تنها در پس نابودی طرف مقابل، قابل تحقق می‌بینند، [3] اِلا غیر. همانگونه که طرف مقابل او نیز، این چنین می‌اندشید [4] و ایده امثال بنیامین نتانیاهو بر نابودی طرف مقابل قرار دارد، و برای پایه‌ریزی آرمان و ایده مقدسِ صهیونیسم، حاضرند خاورمیانه را به قربانگاه تمام مردمانی تبدیل کنند، که مانع، مخالف، و یا دشمنِ تحقق این ایدئولوژی‌اند. [5]

اینان، دو روی یک سکه‌ی جنایت، کشتار، آوارگی و ویرانیِ زندگی‌های بسیاری‌اند، که آنرا در پس ایده و اندیشه خود تئوریزه کرده، و سفیدشویی نموده و دنبال می‌کنند [6] ، و بسیاری از این نوع، در تمام مکاتب دینی و سیاسی در شرق و غرب وجود دارند، که دنیا را پهنه «مبارزه و درگیری» و «صف قتال» [7] می‌خواهند، و غیر آن را «بصیرت سوز» و خلاف ارزش‌های الهی دیده، و چنین ایدئولوژی، هر کشتار و ویرانی از ناحیه دوست را مباح، واجب، و جهاد و مبارزهی پرسود و پر از ثواب، دانسته و وقوع آنرا جشن می‌گیرد و چون، همان از ناحیه دیگری، که «دشمن» تعریف شده، انجام شد، به عزا نشسته، یا خود را عزادار آن نشان می‌دهند،

و البته به نظر می‌رسد که در دل خود، آنرا جشن ‌خواهند گرفت، چرا که کشتار و جنایت طرف مقابل، میدان قدرت و فرصت مانور را برای او گسترده، و دستیابی به اهداف را برای آنان آسان و یا زمینه فراهم خواهد کرد، و پاس گُلی از سوی دشمن، برای میدانداری در نوبت حمله را، برایش فراهم نموده، و به تقویت گفتمان و ایده جنگ‌طلبانه و خونین آنان فراهم کرده، و شرایط سلطه این اقلیت را بر جامعه اکثریت خود را، مهیا می‌کند،

حال آنکه، به واقع هم آنان که در میدان فلسطین تهران و در محافل دیگر، کشتار مردم اسراییل را در هفت اکتبر جشن گرفتند، محکومند، و هم آنانی که در سرزمین‌های اشغالی برای کشتار فلسطینیان و... پایکوبی کرده، و بوی خون و باروت و ویرانی، آنان را مست و مدهوش شادی می‌کند، بد، بد است چه از ناحیه این، و چه از ناحیه آنان.

برای برون رفت از این شرایط جنایتبار، باید روزی این ایده به یک هنجار تبدیل شود، که نادرستی همانگونه که نزد ظالمان، ناپسند است، در نزد مظلومان نیز چنین است، و مظلوم نیز حق خروج از راه درست و انسانی را ندارد، و حتی، مظلومیت نیز مجوز جنایت نمی‌شود، و مظلوم هم نمی‌تواند، و نباید که طغیان کند، و دست به جنایت و کشتاری چون ظالمان زند، و مظلوم نیز در مسیری درست، قانونی و بهنجار باید حرکت کند، و کسی نباید چنین موردِ ظلم قرار گرفته‌ایی را، به واسطه حرکت درستش، ترسو، مرعوب و تسلیم شده به دشمن بنامد، چرا که مظلومیت نیز خِرد و فرزانگی اندیشورزانه نیاز دارد، تا در مدار درستی بماند.

 دیروز نخست وزیر اسراییل، که گوی جنایت را از همکار خود در جبهه شرق، یعنی ولادیمیر پوتین (که اوکراین را، به حمام خون برای روس‌ها و اوکراینی‌ها تبدیل کرده است و دیگرانی از این دست)، ربوده است، بعد از حمله به دوحه، در پیامی به این حق اهریمنی خود اشاره کرد که، مخالفان ایده صهیونیسم را در خاک هر کشور دیگری که باشند، مورد حمله قرار خواهد داد.

این یعنی ادامه چرخه جنایت و کشتاری که مثل توپ بازی، بین دو تیم درگیر و بازیگر، در این جنگ، پاس داده می‌شود، تا نوبت به نوبت، متناسب با توان و پشتیبانی که دریافت می‌کند، دیگری را مورد حمله قرار داده، و از او کشتار کنند، این یعنی هرج و مرج که دنیای ایدال چنین نگاهی است، تا در بی قانونی، هر عملی را انجام دهند، و هیچ مانعی مقابل کردار ناشایست خود نبیند.  

 

 

یک فلسطینی در حال حمل جسد دو کودک کشته شده در غزه توسط اسراییل

 نگاشته شده در شاهرود - پنج شنبه 21 شهریور 1404 برابر با 12 سپتامبر 2025

[1] - سیّد محمّدمهدی میرباقری شاهرودی، زادهٔ ۱۳۴۰ قم،  فقیه شیعهٔ ایرانی است که ریاست فرهنگستان علوم اسلامی قم و نمایندگی استان سمنان در مجلس خبرگان رهبری را به‌عهده دارد. او از استادان درس خارج فقه نیز به‌شمار می‌رود.

[2] - ۲۸-مهرماه-۱۴۰۳محمد مهدی میرباقری: «برای رسیدن به مقصد قرب الهی حتی اگر نصف مردم جهان کشته شوند، می‌ارزد؛ لذا کشته شدن ۴۲ هزار نفر از مردم غزه در قبال آن مقصد بزرگ اهمیت ندارد، البته کشته شدن شکست نیست؛ بلکه احدی الحسنیین است و در هر حال، پیروزی است. به ویژه آنکه کسانی که کشته شوند، نمی‌میرند؛ بلکه زنده‌اند.»

[3] - محمد مهدی میرباقری: «ما قائل به صلح هستیم ولی صلح پایدار که بعد از یک جنگ و جهاد پایدار است و تا این جهاد پایدار را پشت سر نگذارید و جبهه باطل را حذف نکنید، صلح پایدار در عالم برقرار نمی‌شود.» و «ساده لوحی و سطحی‌نگری است که بگوییم ما هم طرفدار صلحیم، باید فتنه را جمع کنید تا صلح واقع بشود. باید از یک جنگ طولانی عبور کنیم و اصلاً جای کوتاه آمدن نیست»

[4] - نتانیاهو در ۲۰ شهریور ۱۴۰۴ تهدید کرد: «هیچ کشور فلسطینی وجود نخواهد داشت. ما گفتیم که هیچ کشور فلسطینی وجود نخواهد داشت و بر این موضوع تأکید می‌کنیم. این مکان متعلق به ماست.»

[5] - ۱۹ شهريور ۱۴۰۴- نتانیاهو در پیام ویژه‌ای گفت: «فردا یازدهم سپتامبر است. ما یازدهم سپتامبر را به یاد می‌آوریم. در آن روز، تروریست‌های اسلام‌گرا بدترین وحشیگری را در خاک آمریکا، از زمان تأسیس ایالات متحده، مرتکب شدند. ما نیز یازدهم سپتامبر خود را داریم. ما هفتم اکتبر را به یاد می‌آوریم. در آن روز، تروریست‌های اسلام‌گرا بدترین وحشیگری علیه مردم یهود را از زمان هولوکاست مرتکب شدند. آمریکا پس از یازدهم سپتامبر چه کرد؟ وعده داد تروریست‌هایی را که این جنایت هولناک را انجام دادند، هر کجا که باشند، شکار کند. و همچنین دو هفته بعد در شورای امنیت سازمان ملل متحد قطعنامه‌ای گذراند که در آن تأکید شد دولت‌ها نمی‌توانند به تروریست‌ها پناه دهند. دیروز ما نیز در همین مسیر عمل کردیم. ما به سراغ طراحان تروریستی رفتیم که قتل‌عام هفتم اکتبر را مرتکب شدند. و این کار را در قطر انجام دادیم؛ کشوری که به تروریست‌ها پناه می‌دهد، آنان را در خود جای می‌دهد، برای حماس پول فراهم می‌کند، به سرکردگان تروریستش ویلاهای مجلل می‌دهد، همه چیز در اختیارشان می‌گذارد. بنابراین دقیقاً همان کاری را کردیم که آمریکا هنگام تعقیب تروریست‌های القاعده در افغانستان و هنگام کشتن اسامه بن لادن در پاکستان انجام داد. اکنون کشورهای مختلف جهان اسرائیل را محکوم می‌کنند. آنان باید از خود شرم کنند. وقتی آمریکا اسامه بن لادن را از میان برداشت، این کشورها چه کردند؟ آیا گفتند: «آه، چه کار وحشتناکی در حق افغانستان یا پاکستان انجام شد؟» نه! آنان ستایش کردند. آنان اسرائیل را که بر همان اصول ایستاده و آن‌ها را اجرا کرده است، ستایش کنند. من به قطر و همه کشورهایی که به تروریست‌ها پناه می‌دهند می‌گویم: یا آنان را اخراج کنید یا به دست عدالت بسپارید. زیرا اگر چنین نکنید، ما خواهیم کرد»

[6] - شیخ لطف‌الله دژکام امام جمعۀ شیراز گفته است: "هرچند دوران غیبت با آزمون‌های دشوار همراه است، اما هرچه این شرایط سخت‌تر شود، نوید نزدیکی ظهور را می‌دهد." که این همان تفکر انجمن حجتیه است که هر چه ظلم و جنایت و کشتار و... افزایش یابد، احتمال ظهور امام زمان افزایش می‌یابد.

[7] - میرباقری: «از دل این قرائت از اسلام و...که صف قتال در نمی‌آید! از دل آن مبارزه و درگیری بیرون نمی‌آید!» منبع ویکی پدیا

به اشتراک بگذارید

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 مصطفی مصطفوی

پست الکترونیکی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

نظرات (10)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

وای خدای من!

یک پزشک یهودی-آمریکایی روایت کرده است که سربازان اسرائیلی دو کودک فلسطینی را گرفتند، دستانشان را از پشت بستند و زنده‌به‌گور کردند.

«فریادهایشان هنگام ریختن خاک روی بدنشان خفه می‌شد، در حالی که زنده زنده دفن می‌شدند.»

این‌ها کودک بودند!

OMG

Jewish\-American doctor recounts how Israeli soldiers took two Palestinian children, tied their hands behind their backs, and buried them alive\.

"Their cries being muffled by the dirt as it was poured upon them while they were being buried alive\."

These were children\!

This comment was minimized by the moderator on the site

غزه: ملت معجزه!
سید عطاءالله مهاجرانی
داستان مقاومت و فراتر استقامت ملت‌ها در جنگ‌ها شنیدنی و خواندنی است. چنانکه در جنگ دوم جهانی مقاومت مردم استالینگراد افسانه شده است. می‌توان کتاب‌های بسیاری یا فیلم‌های سینمایی و مستند درباره استالینگراد مشاهده کرد. نبرد استالینگراد دویست روز به طول انجامید. (از ۲۲ ماه اوت سال ۱۹۴۲ تا ۲ فوریه ۱۹۴۳) شهر بمباران می‌شد. مردم خانه به خانه می‌جنگیدند. نبرد استالینگراد را می‌توان نقطه عطفی در شکست آلمان تلقی کرد. وقتی «فیلد مارشال فریدریش پائولوس» فرمانده ارتش ششم آلمان تسلیم ارتش سرخ شد. هیبت ارتش آلمان فرو ریخت. هیتلر درمانده شد. ۹۱ هزار نفر از ارتش ششم آلمان اسیر شدند. آنها را به اردوگاه‌های کار اجباری طاقت‌سوز فرستادند. در ساخت ساختمان دانشگاه مسکو و ایستگاه‌های مترو نقش داشتند! از این تعداد حدود 5 هزار نفر در پایان جنگ به آلمان بازگشتند. بقیه در بیماری و گرسنگی و فشار کار جان سپردند. دق کردند. پیروزی ارتش سرخ نمادین هم بود!
اما غزه چیز دیگری است. هیچ ارتشی از مردم غزه جز فرزندانشان در تونل‌ها از مردم غزه حمایت نمی‌کرد. حتی کشورهایی مانند مصر و اردن حسابشان روشن بوده و هست. این زمان بگذار تا وقتی دگر!
«مروان عبدالعال» مسئول جبهه «شعبیه» در لبنان در مصاحبه با «المیادین» رساترین و البته درخشنده‌ترین تعبیر را برای مقاومت مردم غزه به کار برد. گفت: «شعب معجزه!» مردم اعجازگر!
با شناخت جغرافیای غزه و مقاومتی که بیش از دو سال به درازا انجامیده است؛ تعبیر معجزه مبالغه نیست. «تغرید عبدالعال» مسئول مرکز تحقیقات فلسطین در جبهه شعبیه در روز ملاقات با پدرش مروان عبدالعال مرا به دفتر مرکز تحقیقات راهنمایی کرد. کتاب‌های متعددی منتشر کرده بودند. از جمله کتاب: «شهادة من جحیم الابادة» نوشته «وسام سعید». کتاب روایتی غریب و شهادتی تکان‌دهنده از مقاومت مردم عزیز غزه است. ماورای خیال و باور در غزه اتفاق افتاده است. گویی با ساحت و صحنه‌هایی از قیامت رویاروییم. اما در این جهنمی که آمریکا و اسرائیل و اروپا و برخی کشورهای عربی برای مردم غزه ساختند؛ استقامت کردند و تاب آوردند. بیش از هفتاد هزار شهید دادند. کودکان از گرسنگی شهید شدند. مادران برای کودکان خود شیر و غذا نداشتند. مادران علف‌های درختان و صحرا را جوشاندند و به جای غذا به فرزندان خود دادند. رنج‌ها و دردها و ناکامی‌ها را بین خود تقسیم کردند. آمریکا و اسرائیل پس از دو سال نتوانستند صدای مخالفت با مقاومت و حماس را از مردم غزه بشنوند. به محض اینکه خبر آتش‌بس البته به‌ظاهر اعلام شد، شاهد امواج مردم غزه بودیم که به خانه‌های ویران خود باز می‌گشتند. همان خانه‌هایی که سربازان ارتش اسرائیل با وسایل خانه عکس می‌گرفتند. تکه‌هایی را به عنوان غنیمت یا یادگاری می‌ربودند. سوار سه‌چرخه بچگانه کودکان فلسطینی می‌شدند و توی خانه آنها دور می‌زدند. قاه‌قاه می‌خندیدند. آمریکا و اسرائیل به هیچ یک از اهداف اعلام شده‌شان نرسیدند. کدام اهداف؟
ترامپ و نتانیاهو از تعبیر «صلح با قدرت» مکرر استفاده کرده‌اند. یعنی طرف آمریکایی شرایط خود را با قدرت بر مردم فلسطین تحمیل می‌کند. چنانکه در جنگ دوم جهانی بر آلمان و ژاپن تحمیل کردند. چنانکه آمریکا بعد از اشغال عراق ترتیبی داده است که بر درآمدهای نفتی عراق و آسمان عراق نظارت می‌کند. تصمیم می‌گیرد. گمان می‌کردند فلسطینی‌ها از پای در می‌آیند و مانند محمود عباس به تشریفات بسنده می‌کنند. نتانیاهو به مضمون «صلح با قدرت» به عنوان تعبیری که رونالد ریگان به کار برده بود در کتاب «مکان تحت‌الشمس» اشاره کرده است. حتی وقتی نتانیاهو دید نمی‌تواند با تمسک به قدرت بی‌مهار ویرانگر فلسطینی‌ها را تسلیم کند و افزون بر آن در حمله به ایران هم شکست خورده بود، گفت: «اگر صلح با قدرت به دست نیاید بایستی با قدرت بیشتر آن را به چنگ آورد!»
پروژه قدرت و قدرت بیشتر شکست خورده است. شهید «ابوعبیده مجاهد» افسانه‌ای و سخنگوی گردان‌های قسام که سخنگویی را به اوج درخشندگی بلاغت و فصاحت رسانده بود. گفته بود: «اگر دشمنان ما شن‌های غزه را دانه به دانه جست‌و‌جو کنند، اسیران اسرائیلی جز با اراده مقاومت آزاد نخواهند شد.» چنین شد! نتانیاهو در سایه نظریه صلح با قدرت گفته بود: «حماس را نابود و خلع سلاح می‌کند»، «اسیران را با قدرت آزاد می‌کند» و -«فلسطینی‌ها را از غزه اخراج می‌کند و اشتباه بن گوریون را که همه فلسطینی‌ها را اخراج نکرد، تکرار نمی‌کند.»

هیچیک از این سه اتفاق نیفتاده است. در شرم‌الشیخ با سران حماس که می‌خواست آنها را در حمله هوایی به دوحه از بین ببرد و ترور کند، با همان افراد مذاکره کرد. اسیران اسرائیلی در برابر آزادی اسیران فلسطینی قرار است آزاد شوند. امواج پیاپی فلسطینی‌ها به غزه و بویژه شمال غزه باز می‌گردند. در حالی که بیش از ۸۳ هزار نفر از اتباع رژیم اشغالگر، اسرائیل را ترک کرده‌اند. اکنون سیاه‌ترین روزگار نتانیاهو فرارسیده است. به تعبیر نماینده‌ای در کنیسه اسرائیل: «دوران فریبکاری و جادوگری نتانیاهو تمام شده است. بایست به خانه‌اش برود.»
نتانیاهو به هیچ یک از اهداف جنگ علیه فلسطین نرسیده است. افزون بر آن هفتم اکتبر در دولت او اتفاق افتاده است. سال‌ها بود که تبلیغ می‌کردند و به یاری شبکه نیرومند خبر‌سازی و تحلیل‌پردازی صهیونیستی در جهان که فضای مجازی هم بر آن افزوده شده است، اسرائیل را تنها دموکراسی خاورمیانه معرفی می‌کردند. نتانیاهو همین ادعا را در کتابش«جایی زیر آفتاب» مطرح کرده است. اکنون به غیر از نفرت و بیزاری از اسرائیل و دولت و ارتش اسرائیل و رسوایی برای نتانیاهو که حکم جلب دادگاه بین‌المللی را داراست چه چیزی در دست اسرائیل مانده است؟ کدام دموکراسی و حقوق بشر؟ اتفاق مهم دیگری که با جنگ غزه و کشتار مردم غزه صورت گرفت. افسانه مظلومیت اسرائیل و یا مظلوم نمایی اسرائیل با بهره‌گیری از فاجعه هولوکاست ـ که در این زمینه مهارت و تجربه طولانی دارد- ابطال شد. البته سال‌ها پیش «ایلی ویسل» که از جمله اسیران اردوگاه‌های هولوکاست آلمان هیتلری بود در سه گانه‌اش نوشت: «قربانی به جای جلاد نشسته است.»
ارتش اسرائیل در غزه کاری کرد که هیتلر و نازی‌ها در اردوگاه‌های مرگ نکرده بودند. در اردوگاه‌ها در اتاق‌های گاز، مرگ آنی و فوری بود. در غزه مرگ توأم با شکنجه بوده است. قتل بیمارانی که امکان معالجه ندارند. قتل بیش از ۱۷۰۰ نفر از کادر‌های پزشکی، قتل کودکان از گرسنگی. دیدیم که کودکی از گرسنگی خاک می‌خورد. فلسطینی‌ها این چنین ایستادند. شهید شدند. آواره شدند اما سرزمین خود و مقاومت و فرزندان رشید شهید خود را از یاد نبردند. دیدند که «یحیی السنوار» و «محمد ضیف» و «ابوعبیده» در میان خودشان بودند. شبکه جنگ روانی صهیونیسم و توابعش مدام تکرار می‌کردند که آنان در دوحه خوش می‌گذرانند. اما شهادت سنوار و ضیف و ابوعبیده در غزه مثل آفتاب تابید و همه ابرهای دروغ و تاریکی و تردید را برای همیشه محو کرد. حتی در‌ گذار ایام در ماه‌های قبل از شهادت ابوعبیده به نحو محسوسی از سیمای او، کنار چشمانش پیدا بود که از گرسنگی تکیده شده است.
استقامت به نتیجه رسید! این وعده قرآن مجید است. انسان‌های با ایمانی که بر صراط مستقیم پایدار می‌مانند. با استقامت به سرچشمه پیروزی و گوارایی آب روشن می‌رسند:
«وَأَن لَّوِ اسْتَقَامُوا عَلَى الطَّرِیقَةِ لَأَسْقَینَاهُم مَّاءً غَدَقًا» الجنّ/ ١٦ «و اگر در راه و روش، پایداری ورزند، قطعاً آب گوارایی بدیشان نوشانیم» به نظرم می‌توان تفاوتی بین صراط و طریقت قائل شد. صراط راه است و طریقت همان روشی که در راه پایدار می‌مانیم یا به راه می‌رسیم. مردم غزه در راه مقاومت استقامت کردند. نشکستند. رنج‌ها و شهادت‌ها و مرگ کودکان گرسنه را در آغوش خود تحمل کردند. در چشمان بی‌فروغ کودکان گرسنه نگاه کردند و اشک ریختند اما سخنی نگفتند که دشمنان فلسطین و مقاومت انتظار داشتند. به تعبیر «عبدالوهاب البیاتی» شاعر بزرگ عراقی:
دیوار محال را گوزنان با شاخ می‌زنند
شکافی بزرگ در آن افتاده
که نیمروز از خلال آن خواهد گذشت
اینک میلادی در گور
(آواز‌های سندباد، ترجمه محمدرضا شفیعی کدکنی، انتشارات نیل ۱۳۴۸)
غزه برای همیشه نماد مقاومت و استقامت فلسطین است. بی‌تردید جوانان و مجاهدانی که بیش از دو سال در تونل‌ها مقاومت و مبارزه کردند. عملیات طوفان الاقصی را سازمان دادند. شکافی بزرگ در ارتش و اطلاعات و امنیت رژیم اسرائیل افکندند. تمامی مسئولان وقت نظامی و امنیتی و اطلاعاتی اسرائیل در هنگام طوفان‌الاقصی برکنار شده‌اند! تنها نتانیاهو مانده است! گمان نمی‌کنم تا پایان سال میلادی در صحنه بتواند بماند. هفتم اکتبر داستانی است که پس از این شاهد روایت‌های دقیق‌تری از آن خواهیم بود.

اما، بایست غزه را به عنوان گنجینه مقاومت تبدیل به فرهنگ و ادبیات کرد. کاری که یهودیان به نحو شایسته‌ای درباره هولوکاست انجام دادند. سال‌های سال از مظلومیت هولوکاست تغذیه فکری و عاطفی و تبلیغاتی و سیاسی کردند. از هولوکاست ادبیات ساختند. مروان عبدالعال رمان‌نویس و شخصیت سیاسی فلسطینی سخن بسیار تأمل‌انگیزی گفته است: «در معرکه بین ما فلسطینی‌ها و صهیونیسم، بایست در ادب روایت و حکایت پیروز شویم.» سخن عبدالعال بسیار سخن بااهمیتی است. شاهد بوده‌ایم که موساد با ترور «غسان کنفانی» رمان‌نویس بزرگ فلسطینی در لبنان و ترور «ناجی العلی» کاریکاتوریست فلسطینی در لندن به اهمیت روایت و حکایت پی برده است. صدای راویان را با گلوله خاموش کرده است.
بایست غزه تبدیل به ادبیات و هنر شود؛ انواع هنر‌ها، با صورتگری و پیکرتراشی و موسیقی و فیلم و شعر و داستان. با سمفونی غزه! چرا موسیقیدانان ایرانی در این زمینه کاری نکنند؟ ‌مگر به روایت «یاسر عبدربّه» وزیر سابق فرهنگ فلسطین که روزی به من گفت: «زیباترین و مؤثرترین فیلم فلسطین را ایرانی‌ها ساخته‌اند! فیلم بازمانده» به کارگردانی دوست تمام عمرم سیف‌الله داد. بایست روایت غزه را از تک تک مردم غزه شنید. نام و نشان و موقعیت هر کدام را ثبت و ضبط کرد. ملتی با خون و رنج و استقامت و شهادت فرزندان خود در میانه میدان ایستاد. حکایت و روایت این استقامت «ملت معجزه» می‌بایست حفظ شود. گوزن‌ها دیوار محال را با شاخ‌های بلند خود شکستند. هنرمندان ثبت کنند! با کلمه با رنگ با آهنگ با سنگ! اگر عمری بود و توفیقی به غزه می‌روم! از «ملت معجزه» روایت می‌کنم. روزنامه ایران، سه شنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۴

This comment was minimized by the moderator on the site

نخست وزیر اسبق اسرائیل: دولت نتانیاهو ما را در جهان بدنام کرد

ایهود باراک، نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی، با انتقاد شدید از سیاست‌های کابینه فعلی این رژیم گفت: بی‌پروایی دولت نتانیاهو، وجهه اسرائیل را لکه دار و دامن آلوده کرده که پاک کردن آن حتی به تلاش یک نسل نیاز دارد.

باراک در گفت‌وگو با شبکه الجزیره اظهار کرد که اسیران اسرائیلی با پیگیری دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا و نه نتانیاهو به اسرائیل برگشتند.

نخست وزیر اسبق اسرائیل افزود: نسل‌ جوان در سراسر جهان به دشمنان اسرائیل بدل شده‌اند و حتی در میان جوانان یهود، تردید و سرخوردگی از مسیر کنونی حاکمیت به‌وضوح دیده می‌شود

This comment was minimized by the moderator on the site

کوه بیستون, [10/13/2025 7:22 PM]

جنگ چکش باسندان

راستی چرا علیرغم 36سال شعاروهزینه لشگر کشی ماعلیه اسراییل،اسراعیل محو نشد .محبوب هم شد واو بشرم آلشیخ ر فت ماعذر آورده نرفتیم دلیل چیست

ببینیم یهود کیست ماچه هستیم
الف یهود
1 دوره باستان تا عصر ظهور مسیح ع
اسراییلیان یهودی در سال 1500پیش از میلاد بمصررفتند پس ازفوت یعقوب نبی ع باسارت مصریان درامدنددر900پیش از میلاد توسط موسی ع ازاسارت مصرنجات یافته به سرزمین موعود آمدند 12قبیله فرزندان یعقوب کشوری تاسیس کردند در741پیش از میلاد 10قبیله یهود مورد تعرض آشور واقع وبسرزمین ایران کوچانده شدند در721پیش ازم دوقبیله بازمانده مورد حمله بابلیان واقع وباسارت گرفته شدند در539پیش ازم بالشگر کشی کوروش بزرگ این دو قبیله ازاسارت بابل نجات یافتند بسرزمین خود یا بایران آمدند تحت حمایت ایران توسط پیامبر یهودعزرا تورات وتلمود رانوشتندوسراسرمنطقه آسیا راسفرکرده قبایل یهود را یافته دین وملیت را متذکرووحدت ایجاد کردند. این خیلی مهم است طعم آوارگی را چشیده چراغ راه آینده خود کرده بودند
2 دوره پس ازمیلاد مسیح تاقرن 19
در سالهای 70و135م دوبارتوسط امپراطوری بت پرست روم مورد هجوم واقع 800هزارنفر تلفات دادند توسط رومیان بسرزمینهای اروپا کوچانده شدند دراین مدت کوچ 1800ساله تااغازقرن بیستم علیرغم اتهامات جورواجوروقتل عام توسط مسیحیان وسایرملل وحدت خودرا حفظ ملیت خودرا حفظ دین خودرا هرچه بود حفظ کردند وبجای گله چرانی بروز شدند روبه علم و صنعت و اقتصاد آوردند میدانستند برای بقا به سه چیز نیازدارند
حفظ وحدت حفظ دین تمکن مالی
3 یهودیت ازقرن 19تا20 با انجام رنسانس در اروپا وتضعیف قدرت کلیسا که دشمن شماره 1یهود بودتعدادی بتدریج ازقرن 19بسرزمین موعود آمدند با اعراب مقیم فلسطین با مسالمت زندگی حتی در تکمیل ادبیات ناسیونالیستی عرب همکاری کردند(دراین مورد بکتاب سیری در اندیشه عرب نوشته مرحوم حمید عنایت مراجعه شود)
در قرن 20این بارنه مغصوب کلیسا بلکه مغصوب حکومت رایش سوم فاشیست آلمان برهبری آدولف هیتلر واقع ودرهولوکاست کشتارزیاد شدند
انگلیس ازفاتحان جنگ دوم پس ازجنگ آنها را درسرزمین موعودشان گرد آورد وکشور اسراییل راتاسیس نمودندودراین مدت موردغضب قریشیان هاشمی و کشورهای عرب واقع
جنگ 1948-1956-1967-1973راپشت سرنهادند تجربه هاپشت تجربه ها آموختند که برای بقا باید بیاموزند قوی شوند
4 یهود وحکومت پهلوی ازبعداز جنگ اول تا 1357
دراین مدت درایران برخلاف عهدصفوی وقجر مورد یهودی کشی وستم انجام نشدبپاس حمایت حکومت پهلوی درپزشگی،هنر،صنعت،عمران ،مدرنیزه ایران سرمایه گذاری تولید اشتغال و شرکت فعال کردند
5 پس از1357بااستقرار حکومت اسلامی درایران برحسب کینه تاریخی بین قریش ویهودسرستیز بااسراییل آغاز شد البته سرستیر بی برآورد اطلاعاتی سیاسی اجتماعی وبی حساب بودکه شاهدیم نتیجه 47سال شعار و36سال لشگر کشی موشک سازی تشکیل لشگر نیابتی حفر تونل جنگ 33روزه 22روزه 8روزه دوساله جنگ 7 اکتبربا تشکیل محور مقاومت نتیجه شد هیچ وتفاوت و کارنامه محاسبه گری وبراورد ما وبراورداسراییل امروز در جلسه شرم الشیخ مشخص است

میدانیدچرا برای اینکه

الف حکومت اسراییل
دینش یهود است ،ملیت وناسیونالیزمش یهوداست حکومتی یهود است تجربه تلخ گذشته ده ها قرن آوارگی خودرا چراغ راه آینده کرده بعلم وصنعت و سرمایه روی آورده برای بقا درهر کشوری یهودی دارد آنها را دفع ونفی بلد نکرده جذب و در همه جا نفوذ ولابی دارد 16/000/000جمعیت کل یهود درجهانست 43%معادل 6/880/000نفر درکشور اسراییل
39%معادل 6/240/000در قاره آمریکا و ایالات متحده
18%معادل 2/880/000نفر درروسیه اروپای شرقی و غربی
جالب تمام این کسانیکه درخارج اسراییلند 9/120/000نفرند‌حامی حکومت خودشانند بصنایع ،رسانه ،علم،
بانکداری،سیاست دست دارند علاوه بر لابی گری کمک مالی بحکومت خود میکنند اما یک دلار به بیگانه کمک مطلقا (نه)جمع آوری اطلاعات میکنند هیچ‌یک دفع نشدند برای همین بود که دیدیم کاترین شکدم را ونفوذ عجیب درایران راوجنگ 12روزه راو سرکوب و انهدام محور مقاومت را

ب درایران چه خبر
مقدمتا عرض میکنم طرفدار نه شمایم نه اسراییل دید خودرا بعنوان یک پیرسرباز ناسیونالیزم میهن پرست ولحن صریح سربازی میگویم چون نگران آینده میهنم
1 سال 1357طبق طرح و حمایت غرب آمدید لیست افسران وسیاستمدارانیکه بشما داده بودندو باید حذف میشدند باکمک مارکسیست‌های مایوییست ومجاهدین خاین اعدامها
کردید
2 یک دیوانه دوقطبی بنام صادق خلخالی گیوی را مأمور کشتار کردید

3 حکومت ترس ووحشت مستقر
4 باملیت وناسیونالیزم ایرانی وتمدن ایران جنگید ید
5 دین ومذهبیکه مرحوم آقای بروجردی برحسب غیرت ملی درکشور بروز ش تفسیر وتجویزکرده بود کنار گذاشتید ایدیولوژی اسلامی تندروانه اخوان المسلمینی را جایگزین کردید که مورد قبول ملت نیست این تفکر ایرانی نیست یکنفربنشیند حکم براند وبا تفنگ
آنرا بقبولاند وملت صم بکمن عمیون باشند
6 ارتش راضعیف پاکسازی کردید باارتش ضعیف شده با کشورهای عرب سنی به تنش پرداختید کاربجنگ 8ساله کشید ثروت ایران برای هیچ وپوچ دراین 8سال دود شد و نه بکربلا رسیدیم نه بقدس
7 بموازات ارتش، ارتش موازی تاسیس تبعیض بینشان قایل توسط این ارتش ایدیولوژی تان ارتشیان رادرطول جنگ تحقیر متهم زندان نمودید بعدازجنگ بانها مرتبه وپست ومال دادید ارتشیان بازمانده جنگ بادرجات سرهنگی راننده این ومسافرکش
8 دست به ثروت ملی بردید که داستان اختلاس‌های شما واطرافیانتان
کتاب هزارویکشب (الف لام لیله ولیله زمان هارون الرشید شده است )
9 پس از پایان جنگ عراق از1368
ارتش برون مرزی تشکیل ارتشهای نیابتی عرب وافغان بیگانه با حقوق مادام العمرازکیسه ملت ایران استخدام مایه فقر ملی شدید درحالی ملت ایران رابعمد غرق فقرکردید
10 چون ملت ایران متوجه شدند. این رفتار شما باملت درست رفتار یک بیگانه بایک کشور اشغالی است ودین ترویجی شما آن اسلام شیعه ریوف دوران مرحوم آقای بروجردی نیست با بودجه کلان دست به شیعه گستری در کشورهای آفریقا و آسیا و آمریکای لاتین زدید که درمقابل پذیرش دین شما حقوق مادام تلعمر بگیرند وامت سازی کنید
11 مردم را به دوطبقه داراوندار دوقطبی کردید مقابل هم قرار دادید عده ای لواسان نشین واگثریتی
( هراسان نشین )آزترس فقرومرگ وخفت شد ند
12 هرگاه مردم بانتخابات یاتورم یا فشار من درآوردی اجتماعی معترض شدند1375-،1377-1378-1388-1396-1397-1398-1399-1400-1481-1402
کوبیدید فاصله خود وملت را اقیانوسی کردید
13 چون بلدنبودید باافراد نخبه وبلد هم مخالف بودید افراد نالایق راگماردید باب وخاک ومخاذن مکانهای کشور رحم نکردید هرچیزی را استخراج و مفت فروختید بصفررساندید که امروز شاهد آنیم آب های فسیلی تمام زمین دارد فرونشست میکند که این فرونشست وفشرده شدن پوسته زمین فشار به لایه مذاب زمین می‌آورد وتولید زلزله میکند
14 اسراییل ناو ثابت هواپیما بر آمریکا است انقدرتحریک کردید تا آمریکا واسراییل بما تاختند ودر12رور حمله بی‌امان شاهد بودیم رزمندگان درجه پایین پدافند کردند اما بعلت بی کیفیتی سلاح متاسفانه تعدادی شهید شدند. وبعلت نفوذی زیاد اسراییل تعدادی سردارسپاه ومتخصص فیزیک مارا شهید کرد
15 سالها بشاه مرحوم توهین کردید شاهزاده ها بردندخوردندغارت کردند زمان او فساد بود اما انها چهار یا پنج شاهزاده بیشترنبودند امروز 1148امام جمعه (آقا) دارند میخورند (آقازاده هایشان)میخورند ومیبرند هریک ماهی فقط یک میلیارد تومان هزینه حفظ جان دارند اختلاسگران نزدیک حکومت بیداد میکنند شما 20سالست کاری کردید که کشور تحریم شود به بهانه تحریم کاسبان تحریم راه انداختید همه دزد وفاسدند آنها تحریم غرب را بصورت تورم بسفره ملت می‌کشانند وجنگ دوا و
غذا علیه ملت برای بزانو دراوردنش راه انداختند
16اسراییل 9/120/000اتباعش درخارجند همه بمیل خود وبارضایت حکومت برای کسب مال وثروت ولابی گری سیاسی بنفع کشورشان رفتند پول کمک می‌کنند شما ازهر 10نفر ایرانی یکنفررا بطرق مختلف بارفتار خشن از میهن گریزاندید یا باعمل خش ایدیولوژی تان نفی بلد کرده گریزاندید یا ازفقر فرار کردند از90/000/000نفر حدود 9/000/000نفر ازایران گریختند بجز عده ای معدود بی‌تفاوت باقیه علیه شما هستنددرحالی خارج نشینان اسراییل علیه اسراییل نیستند
17 بدینصورت این است برآورد و محاسبه سیاسی اقتصادی اجتماعی نه شعارومشت گردن چندنفر پای منبر پس

نه درایران کسی دارید نه درخارج زاین ایران
بدین سان این وطن بی صاحب گشته وویران

اگر دشمن نمای کسب مالی از آن اتباعش
شما تامین بیگانه نماییدو ظلم بر مردم ایران

عرب خوبست وافغان و شیعه گستری باپول
فقط ایرانی است بیگانه اندرسرزمبن ولیسه شیران


ومشگل شما درجنگ بااسراییل دراینجاست که میبینید بعلت عدم سنجش وبراورد وباتفکر تحمیلی بیگانه بملت ایران به بن بستی تنگ رسیدید

پوزش اگر ازسخن صریح تلخ سربازی من ناخرسندید
آماده محاکمه حتی تیربارانم همانطور که بیگناهان رادر1357-1358-1359کشتید
بدهید من 84ساله علیل رابکشند ولی شما متهمین بنابودی ایران وتحقیر ملی ملت وتمدن و فرهنگ ایران واین راجهان میداند

گرنداند خواجه ای اند جنوب شیراز است
واونیز آرامگاهش بروی خلق باز است

خلایق بزیارتش روند وتفالی زنندازیاس
ولی فال امید بخش حافظ همه جا بارازاست

محمدهادی پریازانی بازنشسته ارتش بازمانده و ایثار گر جنگ

This comment was minimized by the moderator on the site

شدیدترین حمله اوباما به اسرائیل/ غزه را نمی‌توان نادیده گرفت

باراک_اوباما در سخنانی که در ایرلند ایراد کرد و دفترش آن را به اشتراک گذاشت، گفت: «ما که طرف مستقیم خشونت نیستیم، باید بگوییم: «کودکان نباید گرسنه بمانند». هیچ منطق نظامی در ادامه بمباران چیزی که قبلاً ویران شده است وجود ندارد.»

رئیس جمهور اسبق آمریکا: «رهبران سیاسی در حفظ این روایت که ما هستیم و آنها و اشتباه از آنهاست، ذینفع هستند، زیرا این به آنها کمک می کند تا در قدرت بمانند.

این یک بازی ریاکارانه است، من در تمام دوران ریاست جمهوری ام آن را دیدم و همیشه در منطقه محبوب نبودم زیرا به این موضوع در مقابل آنها اشاره کردم.»

او به طور مشخص به بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل اشاره کرد و اعتراف کرد که "می توان گفت من و نخست وزیر اسرائیل، که هنوز در قدرت است، بهترین دوست نبودیم."

"بحران انسانی در غزه را نمی توان نادیده گرفت و اصرار بر این که هر دو طرف راهی برای ایجاد یک کشور فلسطینی و خودمختاری در کنار اسرائیل امن پیدا کنند، ضروری است."

This comment was minimized by the moderator on the site

ترجمه متن طرح ترامپ برای غزه


۱. غزه باید به منطقه‌ای بدون افراطی‌گری و عاری از ترور تبدیل شود که تهدیدی برای همسایگان خود ایجاد نمی‌کند.

۲. غزه برای منفعت مردم این سرزمین که بیش از اندازه رنج کشیده‌اند، بازسازی خواهد شد.

۳. در صورت پذیرش این طرح از سوی دو طرف، جنگ بلافاصله پایان خواهد یافت. نیروهای اسرائیل به خطوط توافق‌شده عقب‌نشینی می‌کنند تا زمینه برای آزادی گروگان‌ها فراهم شود. در این مدت، تمام عملیات نظامی از جمله بمباران هوایی و توپخانه‌ای متوقف خواهد شد و خطوط نبرد تا زمان تحقق شرایط خروج کامل مرحله‌ای منجمد خواهد ماند.

۴. ظرف ۷۲ ساعت پس از پذیرش عمومی این توافق توسط اسرائیل، همه گروگان‌ها، چه زنده و چه جان‌باخته، بازگردانده خواهند شد.

۵. پس از آزادی همه گروگان‌ها، اسرائیل ۲۵۰ زندانی با حبس ابد و ۱۷۰۰ زندانی غزه‌ای بازداشت‌شده پس از ۷ اکتبر ۲۰۲۳، شامل همه زنان و کودکان، را آزاد خواهد کرد. برای هر گروگان اسرائیلی که پیکر او بازگردانده شود، اسرائیل اجساد ۱۵ فلسطینی جان‌باخته را بازمی‌گرداند.

۶. پس از آزادی گروگان‌ها، اعضای حماس که به همزیستی مسالمت‌آمیز و خلع سلاح متعهد شوند، مورد عفو قرار خواهند گرفت. کسانی که بخواهند غزه را ترک کنند، با تضمین امنیت به کشورهای پذیرنده منتقل خواهند شد.

۷. به‌محض پذیرش این توافق، کمک‌های انسانی به‌طور فوری وارد غزه خواهد شد. این کمک‌ها حداقل شامل همان موارد توافق ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ خواهد بود: بازسازی زیرساخت‌ها (آب، برق، فاضلاب)، بیمارستان‌ها و نانوایی‌ها، و ورود تجهیزات لازم برای آواربرداری و بازگشایی جاده‌ها.

۸. توزیع کمک‌ها در غزه بدون دخالت طرفین و از طریق سازمان ملل، هلال احمر و نهادهای بین‌المللی مستقل انجام خواهد شد. گذرگاه رفح نیز تحت همان سازوکار توافق ژانویه ۲۰۲۵ باز خواهد شد.

۹. غزه تحت حاکمیت موقت یک کمیته تکنوکرات فلسطینی و غیرسیاسی اداره خواهد شد. این کمیته با حضور کارشناسان فلسطینی و بین‌المللی و تحت نظارت یک نهاد جدید «هیئت صلح» فعالیت خواهد کرد. ریاست این هیئت با پرزیدنت ترامپ خواهد بود و اعضای دیگر شامل رهبران جهانی مانند تونی بلر معرفی خواهند شد. این نهاد مسئول تأمین بودجه و چارچوب بازسازی غزه خواهد بود تا زمانی که تشکیلات خودگردان فلسطین اصلاحات لازم را انجام دهد و قادر به اداره غزه شود.

۱۰. یک طرح اقتصادی ویژه توسط ترامپ برای بازسازی و رونق غزه ارائه خواهد شد. این طرح با استفاده از تجارب موفق توسعه شهری در خاورمیانه، سرمایه‌گذاری‌های بین‌المللی را جذب خواهد کرد تا شغل، فرصت و امید برای آینده غزه ایجاد شود.

۱۱. یک منطقه اقتصادی ویژه با تعرفه‌های ترجیحی و دسترسی تجاری با کشورهای مشارکت‌کننده ایجاد خواهد شد.

۱۲. هیچ‌کس مجبور به ترک غزه نخواهد شد. کسانی که بخواهند می‌توانند بروند یا بازگردند، اما سیاست کلی تشویق مردم به ماندن و ساختن آینده‌ای بهتر در غزه خواهد بود.

۱۳. حماس و سایر گروه‌ها هیچ نقشی در حکمرانی غزه نخواهند داشت. تمام زیرساخت‌های نظامی و تونل‌ها نابود شده و بازسازی نخواهند شد. روند خلع سلاح غزه تحت نظارت ناظران مستقل و با اجرای برنامه خرید سلاح و بازپروری بین‌المللی صورت خواهد گرفت.

۱۴. شرکای منطقه‌ای تضمین خواهند داد که حماس و گروه‌ها به تعهدات خود پایبند باشند و «غزه جدید» هیچ تهدیدی علیه همسایگان یا مردم خود ایجاد نکند.

۱۵. ایالات متحده با همکاری شرکای عرب و بین‌المللی یک «نیروی ثبات بین‌المللی» (ISF) برای استقرار فوری در غزه تشکیل خواهد داد. این نیرو پلیس فلسطینی آموزش‌دیده را حمایت خواهد کرد و با مشورت مصر و اردن، مرزها را ایمن و از ورود تسلیحات جلوگیری خواهد کرد.

۱۶. اسرائیل غزه را اشغال یا ضمیمه نخواهد کرد. با تثبیت اوضاع توسط ISF، نیروهای اسرائیل بر اساس جدول زمانی و شاخص‌های امنیتی به‌تدریج عقب‌نشینی خواهند کرد تا غزه به‌طور کامل امن شود.

۱۷. در صورت تأخیر یا رد این طرح از سوی حماس، بخش‌های آزادشده غزه تحت نظارت ISF به «مناطق عاری از ترور» تبدیل شده و روند کمک‌رسانی در آن مناطق آغاز خواهد شد.

۱۸. یک روند گفت‌وگوی بین‌ادیانی برای ترویج همزیستی مسالمت‌آمیز میان فلسطینی‌ها و اسرائیلی‌ها آغاز خواهد شد.

۱۹. با پیشرفت بازسازی غزه و اصلاحات تشکیلات خودگردان فلسطین، زمینه برای تحقق آرمان دیرینه مردم فلسطین در مسیر تعیین سرنوشت و تشکیل دولت مستقل فراهم خواهد شد.

۲۰. ایالات متحده گفت‌وگوهایی میان اسرائیل و فلسطینیان برای تعیین چشم‌انداز سیاسی همزیستی صلح‌آمیز و شکوفا آغاز خواهد کرد./ایران‌تایمز

This comment was minimized by the moderator on the site

طرح ترامپ-نتانیاهو برای پایان نسل کشی در غزه چیست

طرح ترامپ-نتانیاهو اگر برای صلح جهانی این‌قدر خطرناک نبود، خنده‌دار بود. ترامپ و نتانیاهو برای توقف نسل‌کشی، خواسته‌های زیر را دارند:

۱. فلسطینی‌ها باید موافقت کنند که از هرگونه حقوق سیاسی و انسانی خود دست بردارند و توسط… دونالد جی. ترامپ ضمیمه شوند، که سپس تونی بلر، نخست وزیر سابق بریتانیا را به عنوان مدیر غزه منصوب می‌کند، کسی که سوء استفاده‌هایش در عراق او را در معرض اتهامات موثق جنایات جنگی قرار داد.

۲. سازمان ملل متحد هیچ نقشی ندارد، جز توزیع کمک‌های بشردوستانه.

۳. اشغال نامحدود غزه توسط ایالات متحده و اسرائیل در قالب یک نیروی اشغالگر جدید شامل متحدان ایالات متحده - یک نیروی اشغالگر جدید که به میل واشنگتن و تل آویو تا زمانی که لازم بدانند کنترل می‌شود.

۴. تجزیه کامل سرزمین‌های اشغالی فلسطین، با جداسازی قانونی غزه از کرانه باختری و بیت‌المقدس شرقی، جایی که به اسرائیل اجازه داده می‌شود به پاکسازی قومی خود بدون مانع ادامه دهد.

۵. آزادی حدود ۴۰ گروگان باقیمانده اسرائیلی با آزادی همزمان ۱۵۰۰ فلسطینی، و باقی گذاشتن حدود ۱۳۵۰۰ فلسطینی به عنوان گروگان توسط دولت اسرائیل در زندان‌های اسرائیل

۶. فلسطینی‌ها از حق مقاومت در برابر اشغال غیرقانونی سرزمین خود صرف نظر کنند.

مکتوبات

This comment was minimized by the moderator on the site

داستان آموزنده

هنگامی‌که ایالات متحده آمریکا تصمیم گرفت با نیروهای انقلابی ویتنام مذاکره کند، از آنان خواست تا هیأتی را به نمایندگی خود به پاریس اعزام کنند تا درباره‌ی آتش‌بس و پایان جنگ گفت‌وگو شود. این در حالی بود که نیروهای انقلابی ویتنام پیش‌تر ضربات سنگینی به نظامیان آمریکایی وارد کرده و حتی در مواردی با آنان بدرفتاری کرده بودند.

در پاسخ، انقلابیون ویتنامی هیأتی چهار نفره شامل دو زن و دو مرد را روانه‌ی پاریس کردند. سازمان اطلاعات آمریکا برای این هیأت اقامت در یکی از مجلل‌ترین هتل‌های پاریس را تدارک دید و تمامی امکانات رفاهی و سرگرمی ممکن را برای آنان فراهم ساخت. با ورود هیأت ویتنامی به فرودگاه، خودروهای تشریفاتی آماده‌ی انتقال آنان به محل اقامت بودند، اما اعضای هیأت از سوار شدن خودداری کرده و اعلام کردند که فرودگاه را به شیوه‌ی خود ترک خواهند کرد و رأس زمان مقرر در جلسه‌ی مذاکره حضور خواهند یافت.

هیأت آمریکایی از این رفتار شگفت‌زده شد و از رئیس هیأت ویتنامی پرسیدند: «کجا اقامت خواهید داشت؟»
او پاسخ داد: «در منزل یکی از دانشجویان ویتنامی در حومه‌ی پاریس اقامت می‌کنیم.»
نماینده‌ی آمریکا با تعجب گفت: «ما برای شما اقامتگاهی بسیار راحت و مجلل در نظر گرفته‌ایم!»
رئیس هیأت ویتنامی پاسخ داد: «ما با شما می‌جنگیدیم در حالی که در کوه‌ها می‌زیستیم، بر سنگ می‌خوابیدیم و از گیاهان تغذیه می‌کردیم. اگر اکنون سبک زندگی‌مان تغییر کند، بیم آن داریم که وجدان‌مان نیز دگرگون شود. پس لطفاً ما را به حال خود واگذارید.»

هیأت واقعاً به منزل همان دانشجوی ویتنامی رفت و پس از آن در مذاکراتی شرکت کرد که به عقب‌نشینی کامل نیروهای اشغال‌گر آمریکایی از ویتنام انجامید. هنگام دیدار دو هیأت در فرودگاه، نماینده‌ی آمریکایی دست خود را برای مصافحه دراز کرد، اما هیأت ویتنامی دست رد به سینه‌اش زدند. بزرگ‌ترین فرد گروه گفت: «ما هنوز دشمن هستیم. مردم‌مان به ما اجازه نداده‌اند با شما دست بدهیم.»

او ادامه داد: «کسی که وجدانش را می‌فروشد، وطنش را نیز خواهد فروخت.»

در سال‌های دهه ۱۹۷۰، ژنرال وو نگوین ژیاب، یکی از رهبران مقاومت ویتنام، به یکی از پایتخت‌های عربی سفر کرد؛ جایی که گروه‌های فلسطینی انقلابی در آن مستقر بودند. وقتی سطح بالای رفاه و تجمل زندگی رهبران این گروه‌ها را دید—اتومبیل‌های لوکس آلمانی، سیگارهای کوبایی، کت‌و شلوارهای گران‌قیمت ایتالیایی و عطرهای گران‌قیمت فرانسوی و آن را با زندگی دشوار خود و همرزمانش در جنگل‌های ویتنام مقایسه کرد، بدون تعارف و ملاحظه خطاب به آن رهبران گفت: «انقلاب شما به پیروزی نخواهد رسید.» وقتی علت را از او پرسیدند، پاسخ داد:«زیرا انقلاب و ثروت با هم جمع نمی‌شوند. انقلابی که آگاهی هدایتگر آن نباشد، به تروریسم تبدیل می‌شود. انقلابی که پول بی‌حساب دریافت کند، رهبرانش به دزدان تبدیل خواهند شد.»
و ادامه داد: «اگر دیدید کسی خود را انقلابی می‌نامد اما در کاخ یا ویلایی مجلل سکونت دارد، بهترین غذاها را می‌خورد، در رفاه کامل زندگی می‌کند، در حالی‌که ملت او در فقر و بدبختی زندگی می‌کند و برای زنده ماندن به کمک‌ وابسته است، بدانید که آن رهبر اراده‌ای برای تغییر وضع موجود ندارد. چگونه می‌توان از انقلابی انتظار پیروزی داشت در حالی‌که رهبرانش مانند مردم آن سرزمین زندگی نمی کنند؟»

This comment was minimized by the moderator on the site

وزیر دارایی رژیم صهیونیستی، عذرخواهی نتانیاهو از قطر را «رسوایی» خواند
بزالل اسموتریچ نوشت: همان‌طور که چرچیل آن زمان بیان کرد، «انگلستان می‌توانست بین رسوایی و جنگ یکی را انتخاب کند؛ آن‌ها رسوایی را انتخاب کردند و بنابراین جنگ را هم خواهند داشت.»
اسموتریچ افزود: «این عذرخواهی خاضعانه از کشوری که از تروریسم حمایت و آن را تأمین مالی می‌کند، رسوایی است.»

This comment was minimized by the moderator on the site

اظهارات تند نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر در جلسه شورای امنیت سازمان ملل بر علیه اسرائیل

اسرائیل، به رهبری افراط گرایان خونخوار، از مرزها و قوانین بین المللی عبور کرده است.

رهبران اسرائیل از تکبر و قدرت مست شده‌اند زیرا مصونیت از مجازات را تضمین کرده‌اند.

ما از همبستگی نشان داده شده توسط اعضای شورای امنیت پس از حمله خائنانه اسرائیل قدردانی می‌کنیم

حمله خائنانه اسرائیل ساختمان‌هایی را هدف قرار داد که برای همه به عنوان مقر هیئت مذاکره کننده حماس شناخته شده بودند.

حمله اسرائیل کل سیستم بین‌المللی را در معرض یک آزمایش بزرگ قرار می‌دهد.

نخست وزیر اسرائیل توجیهات ظالمانه و توضیحات دروغین برای تجاوز ارائه داد.

ما کاملاً به اهمیت میانجیگری و نقش آن به عنوان چراغ امید در این درگیری خونین اعتقاد داریم

حمله به دوحه نقض حاکمیت یک کشور عضو سازمان ملل است که توسط یک رهبری افراطی انجام شده است

این حمله خائنانه نشان می‌دهد که آزادی گروگان‌ها برای کسانی که تصمیم به انجام آن گرفتند، اولویت ندارد

هنوز نظری ثبت نشده است

نظر خود را اضافه کنید.

  1. ثبت نظر به عنوان مهمان.
Rate this post:
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location
عبارت تصویر زیر را بازنویسی کنید. واضح نیست؟

دیدگاه

چون شر پدید آمد و بر دست و پای بشر بند زد، و او را به غارت و زندان ظالمانه خود برد، اندیشه نیز بعنوان راهور راه آزادگی، آفریده شد، تا فارغ از تمام بندها، در بالاترین قله های ممکن آسمانیِ آگاهی و معرفت سیر کند، و ره توشه ایی از مهر و انسانیت را فرود آورد. انسان هایی بدین نور دست یافتند، که از ذهن خود زنجیر برداشتند، تا بدون لکنت، و یا کندن از زمین، و مردن، بدین فضای روشنی والا دست یافته، و ره توشه آورند.

نظرات کاربران

- یک نظر اضافه کرد در ایران چگونه و توسط چه کسانی بس...
رای اولین بار پس از سفر شینزوآبه به تهران فاش شد ترامپ در نامه به رهبر انقلاب چه نوشته بود؟ آوش نوش...
تاکر کارلسون تحلیلگر سرشناس آمریکایی: نتانیاهو اولین مقام خارجی بود که بعد از تحلیف ترامپ به واشنگتن...